fbpx
 

Aanvullende tandartsverzekering

Overweegt u een aanvullende tandartsverzekering voor 2024? Plan een gratis tandvleescontrole in!

Heeft u behoefte aan een aanvullende tandartsverzekering? Laat ons kosteloos uw tandvlees controleren, zodat we u kunnen adviseren. Tijdens deze controle beoordelen we de gezondheid van uw mond en bekijken we of een aanvullende tandartsverzekering noodzakelijk is.

Velen ervaren regelmatig bloedend tandvlees, gevoelige tanden of een onaangename adem. Deze controle biedt daarom ook de mogelijkheid voor een mondhygiënist om de beste aanpak voor eventuele klachten vast te stellen. Deze afspraak verplicht u tot niets en is geheel kosteloos. Maak daarom snel een afspraak!

Weet u hoe belangrijk het is om gezond tandvlees te hebben?
Tandvlees beschermt, ondersteunt en houdt de mond gezond. Een belangrijke functie van tandvlees is om tanden en kiezen op de juiste plek te houden. Een andere functie van tandvlees is het beschermen van de overgang tussen de tand of kies en het kaakbot. Hierdoor kunnen voedsel en bacteriën niet bij de tandwortel en kan er geen ontsteking ontstaan. Wanneer uw tandvlees ongezond is, kunt u tandvleesontsteking krijgen. Dat merkt u bijvoorbeeld als u bloedend tandvlees, slechte adem of gevoelige tanden heeft. Gezond tandvlees betekent dus een stevig gebit en behoud van uw gebit. 

tandvlees


  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag

  De tandvleescontrole is gratis en geheel vrijblijvend. U dient minimaal 24 uur van te voren de afspraak te wijzigen of af te zeggen.

  * verplichte velden (alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen)