fbpx
 

Composiet facings

Heeft u te maken met spleetjes, verkleurde of scheve tanden en leidt dit tot veel onzekerheid? Dan kunnen composiet facings hiervoor de oplossing zijn. Composiet facings zijn gemakkelijk om op de tanden te plaatsen en er gaat weinig tot geen tandweefsel verloren. Voor het plaatsen van composiet facings is maar één behandeling nodig. Bovendien zijn facings van composiet een stuk voordeliger dan porseleinen facings. Composiet facings geven uw gebit een gezonde uitstraling. Wij informeren u graag over het plaatsen van composiet facings.

Composiet facings plaatsen

Composiet facings plaatsen verloopt gemakkelijk en binnen één behandeling. Voorafgaand aan de plaatsing van de composiet facings worden er foto’s gemaakt van uw gebit. Aan de hand daarvan stelt de tandarts een behandelplan op. Tijdens de behandeling worden er dunne schildjes op uw tanden geplaatst. Hierdoor worden spleetjes en verkleuring van de tanden weggewerkt. De facings worden geplaatst door glazuur en vervolgens composiet aan te brengen op uw tanden. Dan wordt de composiet in de door u gewenste vorm geslepen en afgewerkt.

Kosten composiet facings

De kosten voor het plaatsen van composiet facings zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Deze prijzen worden daarom ook binnen onze praktijk gehanteerd voor composiet facings plaatsen. We kunnen u alles vertellen over de kosten van facings. Zo weet u welke kosten u kunt verwachten indien u besluit composiet facings te laten plaatsen.

Composiet facings plaatsen bij Praktijk de Mond

Wilt u niet langer meer onzeker zijn over uw gebit? Dan kunt u facings laten plaatsen bij Praktijk de Mond. Met persoonlijke aandacht en een prettige begeleiding zorgen wij ervoor dat u van de best mogelijke mondzorg wordt voorzien. Wij werken met een team van tandartsen die gespecialiseerd zijn in alles op het gebied van tandheelkundige zorg. Dankzij onze vakkundige kennis voeren wij veel verschillende behandelingen uit binnen de praktijk. Een afspraak maken kan online, maar u kunt uiteraard ook bellen naar +31 (0)20 304 48 14. Ons team helpt u graag om over een gezond en stralend gebit te beschikken!


  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag

  De tandvleescontrole is gratis en geheel vrijblijvend. U dient minimaal 24 uur van te voren de afspraak te wijzigen of af te zeggen.

  * verplichte velden (alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen)