fbpx
 

Gratis tandvlees controle

‘Wist u dat mensen met een goede mondhygiëne gemiddeld 7 jaar langer leven?’

Veel mensen hebben last van bloedend tandvlees, gevoelige tanden of een slechte adem. Wilt u een vrijblijvend advies? Maak dan direct een afspraak voor een tandvlees controle. Deze afspraak is helemaal gratis. De mondhygiënist beoordeelt uw mond en kijkt op welke manier uw klachten te verhelpen zijn door middel van een behandeling.

Weet u hoe belangrijk het is om gezond tandvlees te hebben?
Tandvlees beschermt, ondersteunt en houdt de mond gezond. Een belangrijke functie van tandvlees is om tanden en kiezen op de juiste plek te houden. Een andere functie van tandvlees is het beschermen van de overgang tussen de tand of kies en het kaakbot. Hierdoor kunnen voedsel en bacteriën niet bij de tandwortel en kan er geen ontsteking ontstaan. Wanneer uw tandvlees ongezond is, kunt u tandvleesontsteking krijgen. Dat merkt u bijvoorbeeld als u bloedend tandvlees, slechte adem of gevoelige tanden heeft. Gezond tandvlees betekent dus een stevig gebit en behoud van uw gebit. 

tandvlees


  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag

  De tandvleescontrole is gratis en geheel vrijblijvend. U dient minimaal 24 uur van te voren de afspraak te wijzigen of af te zeggen.

  * verplichte velden (alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen)