fbpx
 

Tandarts Amsterdam

Een halfjaarlijkse controle afspraak bij de tandarts is erg belangrijk. Het behouden van een goede mondhygiëne voorkomt niet alleen gaatjes en tandvleesaandoeningen, maar zorgt er ook voor dat de kans op hart- en vaatziekten en diabetes wordt verkleind. Indien een afspraak wordt uitgesteld, kan dit leiden tot meer gebitsproblemen. Dit heeft tot gevolg dat er nog meer aan uw gebit moet gebeuren. Praktijk de Mond in Amsterdam helpt u daarom graag met het behouden van een goede mondhygiëne!

Periodieke controle tandarts Amsterdam

Met een periodiek bezoek aan de tandarts houdt u uw gebit in uitstekende conditie. Bij praktijk De Mond bent u verzekerd van hoge kwaliteit mondzorg. De tandarts voert halfjaarlijkse gebitscontroles uit en  helpt u met algemene gebitsklachten. Wij maken daarbij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en wij hebben kennis en ervaring met de nieuwste behandelmethoden.

Bij de periodieke controle wordt uw gebit gecontroleerd op gaatjes (cariës), de conditie van uw tandvlees (parodontium), de randaansluiting van oude vullingen en eventuele ontstekingen. Afhankelijk van de gezondheidstoestand van uw gebit, worden er kleine overzichtsfoto’s (bite-wings) gemaakt voor een betere inspectie.

Tandartspraktijk in Amsterdam

Praktijk de Mond is een gloednieuwe tandartspraktijk, gevestigd in hartje Amsterdam-West. Mondhygiëne en gebitskwaliteit worden erg gewaarborgd door onze tandartsen en mondhygiënisten. Onze tandartsen hebben een universitaire studie Tandheelkunde afgerond en staan geregistreerd als professioneel beroepsbeoefenaar in het BIG-register. Dat is een wet die beschrijft welke tandheelkundige handelingen een tandarts mag verrichten. Wij behandelen uw mond- en tandvleesproblemen uiterst vakkundig. Daarbij helpen wij u graag door instructies en voorlichting te geven over hoe u de juiste mondhygiëne kunt behouden. Dit geldt voor alle leeftijden. In onze praktijk staat onze patiënten centraal en krijgen zij vakkundig advies, persoonlijke aandacht en een prettige begeleiding. Om u de best mogelijke zorg te garanderen, is het voor ons noodzakelijk dat wij als professionals onze kennis up-to-date houden. Dit realiseren wij door bijscholing.

preventie behandeling