fbpx
 

Porseleinen facings

Wanneer u last heeft van spleetjes, verkleuring of scheve tanden kan dit natuurlijk voor een hoop onzekerheid zorgen. Het plaatsen van porseleinen facings kan hiervoor de oplossing zijn. Porseleinen facings zijn dunne porseleinen schildjes. Deze worden aan de voorkant van de tanden geplaatst om het gebit weer een stuk frisser, gezonder en witter te laten ogen. Porseleinen facings zorgen voor een mooie uitstraling, zonder dat de facings verkleuren. Denkt u erover na om porseleinen facings te laten plaatsen en wilt u hierover meer informatie? Wij informeren u graag hierover.

Porseleinen facings plaatsen

Voor het plaatsen van de porseleinen facings zijn minimaal twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling wordt de tand of kies bijgeslepen waarvoor u een facing wilt. Ook wordt er een afdruk gemaakt om facings te maken die passen bij de kleur, grootte en vorm van uw overige tanden. De porseleinen facings worden gemaakt door een tandtechnisch laboratorium. Zijn deze klaar, dan zien wij u voor uw tweede behandeling. Tijdens deze behandeling zullen de porseleinen facings worden geplaatst.

Kosten porseleinen facings

De kosten voor het plaatsen van zowel porseleinen als composiet facings zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat wij binnen de praktijk deze tarieven hanteren voor onze behandelingen voor facings. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de kosten van facings. Zo weet u welke kosten u kunt verwachten voor het plaatsen van (porseleinen) facings. 

Porseleinen facings plaatsen bij Praktijk de Mond

Heeft u veel last van onzekerheid over uw gebit en wilt u hier graag vanaf door porseleinen facings te laten plaatsen? Het team van Praktijk de Mond staat voor u klaar om u van uw onzekerheid af te helpen. Wij streven naar de best mogelijke mondzorg voor onze patiënten. Hierbij staat vakkundige kennis, persoonlijke aandacht en een prettige begeleiding centraal. U wordt geholpen door een tandarts die geheel gespecialiseerd is in alles op het gebied van tandheelkundige zorg. Wilt u een afspraak maken voor een consult over porseleinen facings? Dan kan dit online of door te bellen naar +31 (0)20 304 48 14. Voor vragen of informatie kunt u tevens contact opnemen via ons contactformulier. Ons team helpt u graag!


  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag

  De tandvleescontrole is gratis en geheel vrijblijvend. U dient minimaal 24 uur van te voren de afspraak te wijzigen of af te zeggen.

  * verplichte velden (alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen)