fbpx
 

Eerste afspraak mondhyghiënist

Heeft u nog een tandartsverzekering voor 2023 en wilt u graag nog een bezoek brengen aan zowel de tandarts als de mondhygiënist? Dat komt goed uit! Wij verwelkomen nog steeds nieuwe patiënten voor dit jaar en we hebben nog beschikbare afspraakmogelijkheden. Wacht niet langer en neem snel contact met ons op om een afspraak te maken. Ons toegewijde team staat klaar om uw tandheelkundige behoeften te vervullen. Wij zorgen ervoor dat uw glimlach stralend blijft en uw mondgezondheid optimaal is. Maak vandaag nog een afspraak!

Een slechte mondgezondheid kan leiden tot pijnklachten, wonden en zelfs ontstekingen in de rest van het lichaam. Des te belangrijker is het daarom om voor de juiste mondhygiëne te zorgen. Dit doet u door tweemaal daags uw tanden te poetsen en stokeren. Ook dient u ieder half jaar een periodieke controle afspraak in te plannen bij de tandarts.

Eerste afspraak maken bij de mondhygiënist van Praktijk de Mond!

Wilt u een eerste afspraak maken bij onze mondhygiënist om gebitsproblemen te voorkomen? Dan kunt u terecht bij Praktijk de Mond! Dit kan met of zonder doorverwijzing vanuit de tandarts. U kunt er namelijk ook zelf voor kiezen om preventief een eerste afspraak bij onze mondhygiënist te maken. Dit kan geheel vrijblijvend. Onze mondhygiënisten beoordelen de staat van uw gebit en bieden de best mogelijke mondzorg, zodat u een gezonde mond behoudt. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of bellen naar +31 (0)20 304 48 14. Ook kunt u direct online een afspraak maken. Wij staan voor u klaar. 


  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag

  De tandvleescontrole is gratis en geheel vrijblijvend. U dient minimaal 24 uur van te voren de afspraak te wijzigen of af te zeggen.

  * verplichte velden (alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen)