fbpx
 

Tandartsverzekering

‘Welke tandartsverzekering past het beste bij u?’

De basisverzekering dekt vanaf 18 jaar en ouder niet meer uw tandartskosten. Wilt u hoge tandartskosten voor een tandartsbehandeling voorkomen? Dan zou u een aanvullende tandartsverzekering kunnen afsluiten. Met een tandartsverzekering wordt niet alleen een afspraak bij de tandarts vergoedt, maar ook bij een mondhygiënist en kaakchirurg. Echter, het verschilt per persoon welke tandartsverzekering men het beste kan afsluiten. Daarom is het handig om stil te staan bij de kosten die een eventuele tandartsverzekering dekt. 

Wilt u weten welke verzekering het beste bij uw gebit past? Maak dan gerust een gratis afspraak bij onze praktijk. Onze tandartsen informeren u graag over de mogelijke verzekeringen en welke behandelingen u daarmee de komende 1 á 2 jaren kunt verzekeren. Hierdoor weet u precies dat uw verzekering het beste bij u past en bent u geheel voorbereid op de kosten die hierbij komen kijken. 

Het maken van een gratis consult afspraak is geheel vrijblijvend. Hieronder kunt u uw gegevens invullen. Ook kunt u uw voorkeur aangeven op welke dag u een afspraak wilt maken. Nadat wij uw gegevens hebben verwerkt, krijgt u van ons bericht om een afspraak te maken.


  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag

  De tandvleescontrole is gratis en geheel vrijblijvend. U dient minimaal 24 uur van te voren de afspraak te wijzigen of af te zeggen.

  * verplichte velden (alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen)