fbpx
 

Gratis consult afspraak

‘Wist u dat mensen met een goede mondhygiëne gemiddeld 7 jaar langer leven?’

Veel mensen hebben last van bloedend tandvlees, gevoelige tanden of een slechte adem. Wilt u een vrijblijvend advies, maak dan direct een afspraak voor een gratis controle. Deze afspraak is helemaal gratis. De mondhygiënist beoordeelt uw mond en kijkt op welke manier uw klachten te verhelpen zijn door middel van een behandeling.

Weet u hoe belangrijk het is om gezond tandvlees te hebben?
Een belangrijke functie van tandvlees is om tanden en kiezen op de juiste plek te houden. Een andere functie van tandvlees is het beschermen van de overgang tussen de tand of kies en het kaakbot. Hierdoor kunnen voedsel en bacteriën niet bij de tandwortel en kan er geen ontsteking ontstaan. Wanneer uw tandvlees ongezond is, kunt u tandvleesontsteking krijgen. Dat merkt u bijvoorbeeld als u bloedend tandvlees, slechte adem of gevoelige tanden heeft. Gezond tandvlees betekent dus een stevig gebit en behoud van uw gebit. 

Benieuwd hoe gezond uw tandvlees is? Voel het formulier hieronder in om een gratis eerste consult afspraak te maken met een mondhygiënist.

Het maken van een gratis consult afspraak is geheel vrijblijvend. Hieronder kunt u uw gegevens invullen. Ook kunt u uw voorkeur aangeven op welke dag u een afspraak wilt maken. Nadat wij uw gegevens hebben verwerkt, krijgt u van ons bericht om een afspraak te maken.


  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag
  OchtendMiddag

  De gratis consult is geheel vrijblijvend. U dient wel minimaal 24 uur van te voren de afspraak te wijzigen of af te zeggen.

  * verplichte velden (alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen)